Værd at vide om din rejseforsikring til Danmark

  • Hos Europæiske ERV kan du med vores årsrejseforsikring, også få dækning i dit hjemland. Vi har 2 dækninger Plus og Basis på vores årsforsikringer, hvor Plus har lidt flere dækninger end Basis.
  • Får du besøg af udenlandske gæster, der har brug for en rejseforsikring i Danmark så tilbyder vi en Incoming forsikring der dækker både akut alvorlig sygdom og tilskadekomst, tandskader, hjemtransport og privatansvar mm.  

  Find din rejseforsikring til Danmark her >  

Se nærmere på de forskellige rejseforsikringer hos Europæiske ERV

Rejseforsikring Plus er vores mest omfattende rejseforsikring, og den dækker situationer som  krisehjælp og forsinkelse af baggage. Derudover dækker forsikringen også ødelagt ferie, ferieboligsikring og hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i familien. Du kan både tegne forsikringen  individuelt eller til hele familien. 

Hvis du søger en solid grunddækning, er Rejseforsikring Basis et godt valg med dækning af blandt andet forsinkelse af baggage og krisehjælp.

Årsrejseforsikringen er også gyldig som rejseforsikring i Danmark

Der er flere gode grunde til at vælge en Årsrejseforsikring fra Europæiske ERV. For det første er du dækket ind på alle rejser rundt om i verden i hele 12 måneder, og du kan dermed rejse lige så ofte, du ønsker det i en varighed af op til 30 dage ad gangen.

For det andet er du også dækket på rejser i Danmark. Vores Årsrejseforsikring gælder nemlig også, hvis du har minimum to overnatninger på et ferieophold i Danmark. Rejseforsikringen dækker de personer, der er angivet på forsikringspolicen.

Feriebolig Afbestilling dækker ved leje af ferieboliger i Danmark

Lige så skønt det er at rejse ud i verden på ferie, mindst lige så dejligt er det at holde ferie hjemme i Danmark. Mange benytter sig her af muligheden for at leje en feriebolig og komme lidt væk fra de vante hverdagsrammer. Men som ved enhver anden ferierejse kan uheld opstå, hvilket for eksempel resulterer i, at du ikke kommer afsted alligevel, eller er nødt til at afbryde din ferierejse i Danmark. Du kan desuden nemt skræddersy din feriebolig-afbestillingsforsikring med ekstra tilvalgsdækninger.

Du kan bruge Feriebolig Afbestilling som en afbestillingsforsikring i Danmark, der sikrer dig økonomisk dækning ved både afbestilling, ødelagt ferie samt ødelagt indbo. Det gælder for alle typer af lejede ferieboliger i både Danmark og indenfor EU/EØS. Så kan du trygt booke din feriebolig, hvad end det er et sommerhus i Danmark, en lejlighed i en europæisk storby eller en dejlig villa i sydens sol.

Incoming Forsikring: Rejseforsikring i Danmark til dine udenlandske gæster

Er det ikke dig selv, men i stedet dine udenlandske gæster, der har brug for en rejseforsikring i Danmark? Med en Incoming Forsikring fra Europæiske ERV kan du sørge for, at dine udenlandske gæster samt udlandsdanskere har en gyldig rejseforsikring i Danmark, og er dækket ordentligt ind under hele deres ophold.

Incoming Forsikringen omfatter dækning ved både akut alvorlig sygdom og tilskadekomst, tandskader, hjemtransport, privatansvar samt fysioterapi, kiropraktor og lignende. Du bestemmer selv, om Incoming Forsikringen skal gælde for blot én dag eller op til 12 måneder.

Vi er klar til at hjælpe dig med din rejseforsikring i Danmark og resten af verden

Har du brug for hjælp til at få den bedste dækning på din ferie? Eller har du spørgsmål omkring mulighederne for at benytte din rejseforsikring i Danmark? Uanset hvor stort eller lille dit spørgsmål er, sidder vores erfarne kundeservice klar til at hjælpe dig. Kontakt os via telefon, mail eller ved at udfylde kontaktformularen. Så sørger vi for, at du kan rejse på ferie helt uden bekymringer, også i Danmark.

Teksten nedenfor er maskinoversat*

Oversigt

Hovedstad: København (indb. 1.381 mio.)
Befolkning: 5.910.913 (2024 estimeret)
Religioner: Evangelisk-lutherske (officielle), muslimske, andre/ingen/uspecificerede (kirkesamfund omfatter romersk-katolske, Jehovas Vidner, serbisk-ortodokse kristne, jødiske, baptister, buddhister, Jesu Kristi Kirke, Pinse- og ikke-kirkelige kristne)
Sprog: dansk, færøsk, grønlandsk, tysk; bemærk: Engelsk er det fremherskende andetsprog
Tidszone: UTC+1; sommertid: +1 time, begynder sidste søndag i marts, slutter sidste søndag i oktober
Køreside: Højre
Opkaldskode: +45
Elektriske stik: Type C, Type E, Type F og Type K

Penge

Den lokale valuta i Danmark er danske kroner (DKK). Pr. 7. januar 2025 er 100 DKK lig med 13,93 USD.

Valutaveksling kan foretages i banker og vekselkontorer.

Rejsende bør være parate til at bruge enten kontanter eller kredit- eller betalingskort til at foretage betalinger. Kreditkort accepteres bredt. Hæveautomater er tilgængelige de fleste steder.

Hotel- og restaurantpersonale får typisk ikke drikkepenge, fordi servicegebyrer er inkluderet i regningen ved lov, men et drikkepenge på 10 % for god service er værdsat. Taxachauffører får ikke drikkepenge, men du kan altid runde prisen op.

Elektricitet

Strømforsyningen i Danmark er pålidelig. Elektricitet kører på 230V ved 50Hz ved hjælp af stiktype(r) C, E, F og K.

Pas

De fleste rejsende skal have et pas for at komme ind i Danmark. Passet skal være gyldigt i mindst tre måneder efter afrejsedatoen, være udstedt inden for de seneste ti år og have to blanke sider.

Statsborgere i Den Europæiske Union (EU) kan komme ind i Schengen-området med et gyldigt ID.

Statsborgere fra nordiske lande er ikke forpligtet til at have pas for indrejse i Danmark, men skal have et billedlegitimation.

Visum

Visumfri indrejse er tilgængelig for visse rejsende, der kvalificerer sig baseret på nationalitet og formål med rejsen. Alle andre rejsende skal anskaffe et visum fra den nærmeste ambassade eller konsulat eller ansøge online (e-visum) inden rejsen.

Kravene til indrejsevisum varierer afhængigt af nationalitet, formålet med rejsen og andre faktorer. Individuelle rejsende er ansvarlige for at sikre, at de overholder alle visumkrav, som skal bekræftes med myndighederne på deres destination inden rejsen.

Visumfri rejse

Visumfri rejse til Danmark, Grønland og Færøerne : Udenlandske statsborgere fra udvalgte lande får visumfri indrejse i Danmark. Samme betingelse gælder for indrejse til Grønland og Færøerne.

Diplomat-, service- og specialpasindehavere kan indrejse visumfrit uanset deres nationalitet.

Visumfri rejse inden for Schengen-området : Borgere fra ethvert land, der er en del af Schengen-aftalen, kan frit rejse ind og opholde sig i ethvert Schengen-land uden visum. Nogle udenlandske statsborgere fra ikke-Schengen-lande er også tilladt indrejse uden visum, herunder statsborgere fra Det Forenede Kongerige (UK), USA (USA) og Canada blandt andre.

Visum

Schengenvisum til kort ophold (C-type) : Udenlandske statsborgere, der kommer fra udvalgte lande, skal have et Schengen-visum for at få adgang til et hvilket som helst land i Schengen-området.

Rejsende har tilladelse til at opholde sig i et hvilket som helst af Schengen-landene på et enkelt-, dobbelt- eller multiple-indrejsevisum i op til 90 dage (tre måneder) i hver 180 dages periode, uanset formålet med opholdet.

Visum udstedt til Schengen-lande gælder for hele Schengen-området. Med et Schengen-visum kan en tredjelandsstatsborger rejse ind i et Schengen-land og derefter rejse frit i hele Schengen-området, da grænsekontrollen af ​​personer, der rejser på tværs af Schengen-landenes nationale grænser, er fjernet.

Ansøgnings- og behandlingstider kan variere afhængigt af den enkelte ansøger og ambassaden.

Fra den 31. marts 2024 udsteder Rumænien og Bulgarien Schengen-visa til ophold på medlemsstaternes område, der ikke overstiger 90 dage i en periode på 180 dage, eller til transit gennem internationale transitområder i lufthavne i Schengen-medlemsstaterne.

Lokale rejser

Oversigt

København-Kastrup Internationale Lufthavn (CPH/EKCH) er den vigtigste indrejsehavn for rejsende, og flyrejser er generelt sikre. Offentlig transport er multimodal og omfattende. Vejene vedligeholdes til en fremragende standard, og bilister er generelt opmærksomme på vejtrafik og sikkerhedsbestemmelser. Cyklister har ofte forkørselsret. Selvom det offentlige transportsystem er pålideligt og sikkert, er småkriminalitet en risiko, især i lufthavne, togstationer og krydstogtskibskajer.

Rejsesikkerhed

Flyrejser

Størstedelen af ​​de internationale flyvninger til Danmark ankommer til København-Kastrup International Airport (CPH/EKCH) . Anlægget er placeret omkring otte km (fem miles) sydøst for byen. Sikkerheden i lufthavnen er i overensstemmelse med alle EU-regler. København er hovedhub for SAS, det største skandinaviske flyselskab.

En effektiv jernbaneforbindelse forbinder lufthavnen med hovedbanegården i København . Billetter kan købes fra automatiserede automater i ankomsthallen. Metroen forbinder til lufthavnen og tager 14 minutter. Der er også regelmæssige busforbindelser fra lufthavnen, der afgår hvert 10. til 20. minut og tager 20 minutter at nå det centrale København . Taxaer kører uden for alle tre terminaler, og billetpriserne inkluderer drikkepenge. Yderligere information om, hvordan man kommer fra lufthavnen til byen kan findes her.

Nogle få internationale fly, der ankommer fra andre skandinaviske lande eller Storbritannien, lander i små lufthavne i Århus, Aalborg, Esbjerg og Billund . Indenrigsflyforbindelser forbinder København med Ålborg , Århus, Billund, Bornholm, Karup og Sønderborg . Flyselskaber, der betjener indenlandske destinationer, omfatter SAS (SK) og Sterling Airlines, som begge har gode sikkerhedsdata.

Luftrum

Efter EU-Kommissionens meddelelse om, at hele EU's luftrum vil være lukket for russisk-ejede, russisk-registrerede og russisk-kontrollerede fly, inklusive privatfly og for overflyvninger, vil alle flyvninger til og fra Rusland være forbudt indtil videre. i overensstemmelse med EU's sanktioner mod Rusland over dets invasion af Ukraine.

Grænser og indgang

Grænseforanstaltninger: Indtil mindst 11. maj udfører myndighederne indre grænsekontrol, midt i en indsats for at forhindre islamistiske terrortrusler og organiseret grænseoverskridende kriminalitetstrusler i grænseområderne. Ankomster, herunder dem fra Schengen-området, kan være forpligtet til at vise ID, pas, visa og yderligere dokumentation ved alle indre grænser, især ved havne med færgeforbindelse til Tyskland.

Vejrejser

Trafikken i Danmark bevæger sig til højre. Vejene vedligeholdes til en fremragende standard, og bilister er generelt opmærksomme på vejtrafik og sikkerhedsbestemmelser. Danske motorveje, motorveje og biveje holdes af høj standard og forbinder alle områder af landet. Cykling er meget populært. Cyklister har ofte forkørselsret. Du skal tjekke cykelstierne, før du drejer til højre.

Et gyldigt udenlandsk kørekort må benyttes ved besøg i Danmark, men føreren skal være fyldt 18 år. Et internationalt kørekort (IDP) anbefales, hvis du ikke er EU-borger. Mange bygader har kørebaner forbeholdt offentlig transport. Medmindre andet er angivet, er hastighedsgrænsen 50 km/t (31 mph) i byområder (angivet af hvide plader med bysilhuetter), 80 km/t (50 mph) på åbne veje og 130 km/t (81 mph) på motorveje. I nogle dele af København, herunder Valby, Vanløse og Gladsaxe, er hastighedsgrænserne 40 km/t (25 mph). Kørsel under påvirkning af alkohol eller stoffer betragtes som en meget alvorlig forseelse. Grænsen er 0,5 milligram alkohol per milliliter blod. Reglerne håndhæves strengt, og overtrædelser kan resultere i hårde bøder og mulige fængselsdomme. Brug af sikkerhedsseler er obligatorisk for chauffører og alle passagerer.

Store vejnet forbinder København med Europa; nogle ruter involverer færger, og det er tilrådeligt at bestille disse på forhånd. Den 18 km (11 miles) lange Storebæltsbro og -tunnel, der forbinder København (beliggende på øen Sjælland ) med øen Fyn , forbinder København med det europæiske kontinent. En anden bro og tunnel, Øresundsforbindelsen , forbinder København med Malmø i Sverige. Vejafgifter gælder for begge broer.

Jernbanerejser

Internationale tog forbinder Danmark med flere lande. Kystbanen, de fælles dansk-svenske tog (også kendt som Øresundstoget) afgår fra Københavns Hovedbanegård tre gange i timen. En togfærge forbinder Danmark med Hamborg og Lubeck i Tyskland. Englænderen bådtog kører mellem Esbjerg og København og forbinder med færger fra Storbritannien.

Et moderne og effektivt indenrigsbanesystem drives primært af Danmarks Statsbaner (DSB) sammen med enkelte mindre private virksomheder. Hovedbyerne på alle øer er forbundet med jernbanenettet. Dette omfatter Ålborg, København, Esbjerg, Herning, Horsens, Odense og Randers . Billetter kan købes på stationer, kiosker og i nogle tilfælde online. Togene er opdelt mellem Intercity (IC) og langsommere regionale (R) tjenester. Pladsreservationer er obligatoriske på IC-tjenester, medmindre du går ombord efter kl. 20.00. Reservationer er ikke obligatoriske på R-tog, og med undtagelse af større helligdage og turistmåneden juli er sæder generelt nemme at finde. DSB driver også lyntog, der kører direkte mellem byerne. Der bør tages forholdsregler mod lommetyve på travle banegårde og i tog.

Offentlig transport

En kombination af jernbane-, bus-, færge- og metrosystemer forbinder Danmarks storbyer med selv de fjerneste områder af landet. Selvom Danmarks offentlige transportsystem er pålideligt og sikkert, har småkriminalitet været stigende i de senere år, især i lufthavne, togstationer og krydstogtskibskajer.

Færger og både: Internationale færger forbinder Danmark med en række europæiske stater. Tjenester omfatter de daglige (i højsæsonen) og ugentlige færger, der sejler fra Tyskland (Kiel, Rostock, Puttgarden, Sassnitz-Mukran og øen Sild), Island (Seydisfjördur), Norge (Oslo, Kristiansand, Bergen og Larvik), Sverige ( Helsingborg, Gøteborg, Varberg og Malmø), Polen (Sáwinoujácie) og Storbritannien (Harwich). Tjenester er generelt pålidelige; dog kan de blive forstyrret om vinteren på grund af dårligt vejr.

Indenrigs forbinder lokale bilfærger de fleste øer med vejnettet. Der er hyppige færgesejladser fra Kalundborg til Århus, Ebeltoft til Sjællands Odde og Rønne til København . Den primære indenlandske færgeoperatør er Scandlines. Færger til Bornholm Island drives af Bornholmstrafikken. Alle færger i Danmark kan betragtes som sikre, da myndigheder og EU-regler skal overholdes, for at et skib kan sejle.

Busser: Internationale busforbindelser forbinder Danmark med Tyskland. Busser forbinder også Danmark med resten af ​​Skandinavien via Øresundsforbindelsen (Øresund Fixed Link), der forbinder Malmø i Sverige og København . Busser er generelt nyere modeller med gode sikkerhedsresultater.

De fleste områder i Danmark er forbundet med en effektiv regional busforbindelse med København som hovedknudepunkt. Længere ture kan ofte laves hurtigere med bus end med tog, da busruter kan være mere direkte. Af større busselskaber kan nævnes Nordjyllands Trafikselskab, HurtigBussen, Thinggaard Expres, Søndergaards Busser og Abildskous Busser. At kombinere en rejse med tog og bus er meget enkel, da togbilletter kan dække videre rejse med bus.

Busnet kører i større danske byer. I København er alle kollektive busser gule med indgang foran. Busstoppesteder er markeret med gule skilte. Der er flere forskellige typer busforbindelser til rådighed, herunder natbusser, der kører fra 01:00 til 05:00 i København og omkringliggende byer. De fleste busser er moderne og velholdte.

Metro: Københavns Metro er et førerløst let metrosystem, der består af to linjer: M1 og M2.

M1-banen går fra Vanløse i den vestlige del af byen til Vestamager i syd. Den passerer gennem nøgleområder som Frederiksberg , Nørreport og Islands Brygge . M2-linjen kører fra Vanløse til Københavns Lufthavn . Den passerer også gennem centrale områder som Nørreport , Kongens Nytorv og Christianshavn .

Yderligere information om billetter, tidsplaner og zoner kan findes her .

Metrostationer er markeret med et rødt 'M'. Ryttere skal have en gyldig billet eller bruge et rejsekort elektronisk billetkort, før de går ind på stationsplatformene; billetautomater er tilgængelige på alle stationer, og takstsystemet er integreret med andre former for offentlig transport, herunder busser og forstadsbaner. Systemet kører kontinuerligt hele natten, dog øges tiderne mellem tog til mellem 15 og 20 minutter fra 00:00 til 05:00. At rejse i metroen er generelt sikkert, men det er tilrådeligt at være på vagt mod tyveri.

Taxaer: Taxaer er bredt tilgængelige og sikre. Taxaer kan hyldes på gaden, hentes ved taxaholdepladser eller bestilles på forhånd. Prisen, der vises på taxametret, er inklusive moms og drikkepenge, men der vil blive opkrævet ekstra gebyrer for transport af bagage, hvis den placeres på køretøjets yderside, hvis chaufføren yder assistance med bagage, eller hvis en førerhus anmodes om at transportere. en cykel eller barnevogn. Officielle ledige taxaer bærer skiltet 'fre' (gratis) i vinduet og har grønt lys på toppen af ​​bilen.

Biludlejning: Mange lokale og internationale biludlejningsfirmaer opererer i Danmark, herunder Avis, Budget, Europcar og Hertz. Afdelinger er placeret over hele landet. Minimumsalderen for billeje er 21 år. Lejere under 23 år kan blive pålagt at betale en ung chaufførs gebyr.

Bevægelseskontrolordrer

Rejser i fjerntliggende og miljøfølsomme områder i Grønland er begrænset. Besøgende, der ønsker at udforske gletsjere, fjelde eller Nordøstgrønlands Nationalpark, kræver en særlig tilladelse. Ansøgning skal ske til Udenrigsministeriet, Asiatisk Plads 2, 1448 København (tlf.: 45 33-92-00-00 eller 33-92-04-21) eller via kontakter på Regeringens hjemmeside .

*For at gøre det nemmere for dig er landeinformationen på denne side oversat til dansk af vores partner ved hjælp af maskinoversættelse. Selvom der er stræbt efter at levere en korrekt oversættelse, vil maskinoversættelse ikke være perfekt og skal derfor heller ikke læses eller fortolkes som sådan. Hjemmesiden og informationen på denne skal ikke opfattes som en kilde til rådgivning eller handling i forhold til indholdet. Ingen garanti givet eller underforstået, intet krav eller ansvar accepteres.

Danmark
Landets alarmnumre
Politi:
112
Brandvæsen:
112
Ambulance:
112

Find forsikring

Ændre din søgning Køb her
Rejseperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

1
Alder ved udrejse
Udrejsedato

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

1
Alder ved udrejse
Rejseperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

1
Alder på gæsten ved hjemkomst
Betalingsdatoen
Lejeperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

Ferieboligens pris
1
Alder på gæsten ved hjemkomst
Ikrafttrædelsesdato
1
Betalingsdato for rejsen
Afrejsedato
1
Rejsens pris pr. person
Rejseperiode
1
Forsikringsperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

Samlet værdi af udstyr
  • Afghanistan
  • Albanien
  • Algeriet
  • Amerikansk Samoa
  • Andorra
  • Angola
  • Anquilla
  • Antarktis
  • Antiqua og Barbuda
  • Argentina
  • Armenien
  • Aruba
  • Aserbajdsjan
  • Australien
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Barbados
  • Belarus
  • Belgien
  • Belize
  • Benin
  • Bermuda
  • Bhutan
  • Bolivia
  • Bonaire, Sint Eustatius
  • Bosnien-Hercegovina
  • Botswana
  • Bouvetøen
  • Brasilien
  • Britiske Territorium i
  • Brunei
  • Bulgarien
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Cambodia
  • Cameroun
  • Canada
  • Caymanøerne
  • Centralafrikanske Rep.
  • Chile
  • Christmas Island
  • Colombia
  • Comorerne
  • Congo - Brazzaville
  • Congo - Demokratiske Republik
  • Cookøerne
  • Costa Rica
  • Cuba
  • Curacao
  • Cypern
  • Danmark
  • Djibouti
  • Dominica
  • Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Elfenbenskysten
  • Eritrea
  • Estland
  • Ethiopien
  • Falklandsøerne
  • Fiji
  • Filippinerne
  • Finland
  • Foren. Arabiske Emirater
  • Frankrig
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesien
  • Færøerne
  • Gabon
  • Gambia
  • Georgien
  • Ghana
  • Gibraltar
  • Grenada
  • Grækenland
  • Grønland
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Guinea
  • Guinea-Bissau
  • Guyana
  • Haiti
  • Heard- og Mcdonaldøerne
  • Holland
  • Hollandske Antiller
  • Honduras
  • Hong Kong
  • Indien
  • Indonesien
  • Irak
  • Iran
  • Irland
  • Island
  • Israel
  • Italien
  • Jamaica
  • Japan
  • Jomfruøerne, Amerikanske
  • Jomfruøerne, Britiske
  • Jordan
  • Kap Verde
  • Kasakhstan
  • Kenya
  • Kina
  • Kirgisistan
  • Kiribati
  • Kokosøerne
  • Kosovo
  • Kroatien
  • Kuwait
  • Laos
  • Lesotho
  • Letland
  • Libanon
  • Liberia
  • Libyen
  • Lichtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Macao
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Malaysia
  • Maldiverne
  • Mali
  • Malta
  • Marokko
  • Marshalløerne
  • Martinique
  • Mauritanien
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Mexico
  • Mikronesien
  • Mindre Amerik. Oversøisk
  • Moldova
  • Monaco
  • Mongoliet
  • Montenegro
  • Montserrat
  • Mozambique
  • Myanmar (Burma)
  • Namibia
  • Nauru
  • Nepal
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Niger
  • Nigeria
  • Niue
  • Nordkorea
  • Nordmakedonien
  • Nordmarianerne
  • Norfolk Island
  • Norge
  • Ny Caledonien
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Palestina
  • Panama
  • Papua Ny Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Pitcairn
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Reunion
  • Rumænien
  • Rusland (vest for Ural)
  • Rusland (øst for Ural)
  • Rwanda
  • SAINT BARTHELEMY
  • Saint Pierre og Miquelon
  • Samoa
  • San Marino
  • Sao Tome og Principe
  • Saudi-Arabien
  • Schweiz
  • Senegal
  • Serbien
  • Seychellerne
  • Sierra Leone
  • Singapore
  • Sint Marteen
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Solomonøerne
  • Somalia
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • St. Christopher og Nevis
  • St. Helena
  • St. Lucia
  • St. Vincent og Grenadinerne
  • Storbritannien
  • Sudan
  • Surinam
  • Svalbard og Jan Mayen
  • Sverige
  • Swaziland
  • Sydafrika
  • Sydgeorgien og De Sydl.
  • Sydkorea
  • Sydlige Franske Territo.
  • Sydsudan
  • Syrien
  • Tadjikistan
  • Taiwan
  • Tanzania
  • Tchad
  • Thailand
  • Tjekkiet
  • Togo
  • Tokelau
  • Tonga
  • Trinidad og Tobago
  • Tunesien
  • Turkmenistan
  • Turks and Caicos Islands
  • Tuvalu
  • Tyrkiet
  • Tyskland
  • Uganda
  • Ukraine
  • Ungarn
  • Uruguay
  • USA
  • Usbekistan
  • Vanuatu
  • Vatikanstaten
  • Venezuela
  • Vestsahara
  • Vietnam
  • Wallis- og Futuna Islands
  • Yemen
  • Zambia
  • Zimbabwe
  • Ækvatorialguinea
  • Østrig
  • Østtimor
  • Ålands øerne
  • Asien
  • Afrika
  • Europa
  • Sydamerika
  • Nordamerika inkl. USA
  • Nordamerika ekskl. USA
  • Oceanien
  • England
  • Dubai
  • Abu Dhabi
  • Palæstina
  • Skotland
  • Nordirland
Skjul valg Skjul
  • {{originalfilename}} x

Nærmeste servicekontor:

Euro-Center (Prague)

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Læs mere her >